Jump Movement

If we all jump, we will move the world.

Jump Movement, een eenvoudige en laagdrempelige gespreksmethode die mensen in beweging brengt in de richting van hun eigen of een collectieve ambitie. Je kunt dus denken aan beweging binnen je persoonlijke leven, van organisaties, of van maatschappelijke trajecten.

Ik organiseer diverse Jumps. De ene keer is het algemene Jump en de andere keer met een bepaald thema. Benieuwd naar een Jump? Of ken je het al en wil je graag samen met anderen Jumpen? Wees welkom en meld je aan.

De eerstvolgende Jump staat gepland op 4 juli a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. Het thema van deze avond is ‘Het zit in MEI’. Het is een onderdeel van een inzamelingsactie die ik samen met collega-coach Ilonka Noort organiseer waarbij de opbrengst naar het Prinses Beatrix Spierfonds gaat, voor verder onderzoek naar de spierziekte FSHD. Deze spierziekte komt helaas voor in mijn familie.

Wil je meedoen, meld je dan aan via info@suusreep.nl. Voor meer informatie, download dan deze Het-zit-in-MEI-flyer.

Soms wordt er gevraagd, hoe gaat zo’n Jump nou eigenlijk? Tsja, dat is lastig uit te leggen. Het is te vergelijken met tomatensoep. Kan jij uitleggen hoe een tomatensoep smaakt? Dat is lastig. Je kan het beter een keer proeven!

Daarnaast ben ik Certified Professional en mag ik de Jump Movement begeleiden binnen bedrijven. Wil jij eens met jouw collega’s jumpen of wil je jump-gesprekken integreren binnen de organisatie? Neem dan contact met mij op. Gaan wij samen kijken hoe we dit het beste kunnen oppakken.

Hieronder vertelt Ineke Hurkmans, founder van Jump Movement nog meer over de methodiek en wat het oplevert.