Persoonlijke ontwikkeling

persoonlijkIk coach diverse mensen, maar merk dat er vooral helpers, de spin in het web en medewerkers met een mantelzorgtaak op mijn pad komen.

Herken jij je hierin? Sta jij altijd voor een ander klaar? Weet jij altijd voor een ander wat het allerbeste is? Oplossingen, contacten in je netwerk, tips en trucs, zodat ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. En als ze er niet uit komen, help je deze mensen dan, net zolang totdat ze zich helemaal happy voelen? Is iedereen ontzettend blij met wat je allemaal voor ze doet, maar merk je dat je er zelf niet meer zo blij wordt. Steek je veel energie in anderen, maar zit jij ’s avonds uitgeblust op de bank? Loop je vast in jouw eigen web?

Want waar ben jij in dit verhaal? Cijfer je jezelf snel weg, hoef jij niet persé op de eerste plek te staan? Maar kom je jezelf daardoor regelmatig flink tegen? Soms onverwachts, maar op een gegeven moment weet je al in welke periode je uit balans raakt? En elke keer neem je dan even tijd voor jezelf, tot het weer aardig goed gaat. Zodat je de energie weer in anderen kan steken, omdat dat zo fijn voelt. Totdat vanzelf de energie weer op raakt?

Hoe is het fysiek met jou? Voel je je vitaal of kamp je met onverklaarbare klachten? Vaak hoofdpijn, nekpijn, rugpijn? Laag energiepijl, vooral wanneer je eindelijk een dag rust neemt? Waarbij je dan denkt, laat ik maar gewoon druk bezig zijn, want dan voel ik mij veel beter?

Ben je continu uit balans en wil jij eigenlijk vooral aan de slag met de adviezen voor jezelf? Wil je mensen blijven helpen, zonder daar zelf op leeg te lopen? Wil jij niet meer acteren in de waan van de dag en beïnvloed worden door wat anderen zeggen of vinden. Lees dan gerust verder, want ik weet dat je jezelf hierin kan helpen. Zet jezelf in je kracht en voel je senang!

Ik ont-moet je graag,
Suus

 

IEMT coaching
(Leefstijl) coaching
Trainingen en workshops