Soms moet je stoppen om verder te komen

by

Soms moet je stoppen om verder te komen. Vandaag bij Omdenken op de agenda.

Vorige maand ben ik ook gestopt. Niet vanuit mijzelf, de keuze is voor mij gemaakt. Gestopt met werken bij Vos Techniek. Niet iets wat je zomaar doet, loslaten van iets wat je 17 jaar lang met veel inzet, plezier en geloof hebt gedaan.

Maar het is goed zo. Het geeft mij ruimte om verder te komen. Stappen te gaan nemen die anderen al voor mij zagen. Mensen die regelmatig aangaven dat ik meer te doen had op deze wereldbol. En hoewel ik bijna wekelijks wel iemand tijdens een coaching vraag waarom hij/zij op deze wereldbol staat, vond ik het zelf best lastig om in deze situatie de vraag zelf te beantwoorden.

Ga je door met wat je al deed naast het werk bij Vos? Of ga je starten met de ideeën die je in je hoofd hebt. Na een tijd van stoppen, rust nemen en ook onderzoeken weet ik het. Ik ga door met wat ik deed, maar met volle energie voor mijn eigen bedrijf. Bedrijven ondersteunen als HR adviseur en persoonlijke coach.

Organisaties die echt iets willen met duurzame inzetbaarheid en sociale innovatie. En durven onderwerpen aan te kaarten zoals werk en mantelzorg, diversiteit, inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denken vanuit samen, denken in de kracht van het individu, denken vanuit mogelijkheden en ruimte.

En verder wil ik als coach natuurlijk mensen binnen organisaties ondersteunen in de vraagstukken die zij hebben in het leven. Werk in combinatie met privé, balans tussen kiezen voor jezelf of voor de ander, ruimte maken om bezig te kunnen met nieuwe ontwikkelingen of stappen die je graag wilt maken.

En daarnaast ga ik de nieuwe ideeën onderzoeken en kijken hoe ik dit kan vormgeven. Want het sluit mooi op elkaar aan. Dat wordt dus vervolgd.

Ik wil Vos bedanken voor de ruimte die ik heb gehad om mijzelf te ontwikkelen, de collega’s voor de hele fijne samenwerking en het vertrouwen wat jullie in mij hadden. En een ieder waar ik in de afgelopen jaren mee in contact ben geweest, op welke manier dan ook. En wie weet komen we elkaar op een andere plek wel weer tegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *