Listen to your heart

by

Daar fietste ik dan, ’s ochtends vroeg. Op weg naar m’n werk, zoals gewoonlijk nog niet helemaal wakker. Ik fietste langs het spoor, kijk meestal wel om me heen of ik nog leuke mooie dingen zie om de dag goed mee te starten. Ik kom bij een soort oversteek en er komt een vrouw van de andere kant aanfietsen. Ik moet haar voorrang geven, maar ineens sloeg ze af. “MENS, geef toch eens richting aan!” En verschrikt bleef ik op m’n fiets achter… Niet omdat die vrouw ineens afsloeg, maar die gedachte van mij. Ik had het niet tegen haar, maar tegen mezelf. En dit kwam echt vanuit mijn tenen, door m’n hele lijf naar boven. Misschien omdat ik al een tijd niet echt naar mezelf (inner-voice) luisterde.

Ik liep al een tijdje te zoeken naar hoe ik het in wilde vullen met mijn eigen onderneming. Voor Vos Techniek weet ik prima de toekomstplannen uit te zetten. Maar als het om mezelf gaat, heb ik gemerkt dat er veel meer twijfel bij zit. Laat staan dat ik mezelf durfde te profileren. Ik was veel meer aan het denken en was weinig aan het doen. Heel vermoeiend en je komt helemaal nergens.

Tijd dus om met mezelf aan de slag te gaan. Dat had ook al een tijdje stil gelegen. Tijdens de opleiding heb je regelmatig te maken met even stil staan en zelfreflectie. Maar daarna heb je toch ook je momenten nodig om daarmee bezig te zijn.

Listen to your heart, een nummer van Roxette, wat ik altijd luidkeels heb meegezongen. Ik heb gemerkt dat het ook goed is om eens naar de teksten te luisteren… 🙂 

Gelukkig was er een inspiratiedag bij MARK Academy. Tijdens deze dag maak je de persoonlijke balans op, krijg je tijd en ruimte om na te denken over waar je staat en waar je naartoe wilt. Het mooie was dus ook, dat ik direct die dag met een duidelijker beeld en drie concrete acties naar huis ging. Ik had ruimte gemaakt voor mezelf, waardoor ik beter in beweging kwam. Met de acties en een visie voor de langere termijn. En ik heb het nu duidelijk in beeld:

“Ik ben Suus Reep, coach en trainer, met als specialisatie vitaliteit. Ik help mensen graag op eigen benen te gaan staan, zodat ze de weg kunnen bewandelen die zij graag willen. Waar zij zich senang bij voelen.”

Quote Paulo Coelho

En wat zegt jouw inner-voice? Wil je daar ook mee aan de slag?

Wil je ook eens stilstaan bij hoe het nu met je is? De balans opmaken, kijken waar je naartoe wilt en met minimaal één actie naar huis gaan? Ik organiseer begin 2016 een inspiratiesessie waarbij je op een makkelijke manier hiermee aan de slag kan gaan. Een mooie manier om 2016 mee te beginnen!

Wil je hierover op de hoogte gehouden blijven, geef dat hieronder aan of mail jouw gegevens naar info@suusreep.nl. Als ik meer nieuws heb, ben je de eerste die het weet!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Comments are closed.