Coaching

Integraal, met en zonder woorden

coaching

IEMT coaching

Ik weet als geen ander dat de klachten die je ziet of voelt, niet de oorzaak zijn. Vaak ligt daar nog wat onder. En door daar naar op zoek te gaan en dat aan te pakken, ontstaat er een duurzame verandering.

Sommige oorzaken zijn door het gesprek en oefeningen te herleiden. Maar het komt ook voor dathet niet kan benoemen of dat je echt de oorzaak weet van jouw belemmeringen, frustraties of verdriet. Of dat er een blokkade zit door bijvoorbeeld een trauma. Daarom heb ik mij gespecialiseerd tot IEMT coach. Zonder woorden, maar met oogbewegingen gaan we aan de slag. Echt waardevol om meer ruimte te krijgen in je hoofd en lijf. Een balans tussen het verleden en heden, tussen het gevoel van jou en de ander.

Op de pagina IEMT Practitioner lees je meer daarover.

 

Integrale aanpak

Vanuit mijn opleiding als leefstijlcoach ben ik bewuster geworden van dat alles met elkaar in verbinding staat, hoofd, hart, fysiek en ziel. Is ergens een disbalans, heeft dit direct invloed op de andere delen. Door in kaart te brengen van jouw persoonlijke huidige situatie en jouw doelen, kunnen we kijken waar je aan kan gaan werken voor een duurzame aanpassing.

  • IQ: het mentale deel (gedachten en overtuigingen)
  • EQ: sociaal-emotioneel (relaties, emoties, communicatie)
  • SQ: jouw identiteit (missie, kwaliteiten)
  • FQ: jouw lijf (voeding, ontspanning en beweging)
  • Pro-activiteit: motivatie en concrete acties

Want het een heeft invloed op het ander, zowel negatief maar gelukkig ook positief. En vaak komt die invloed niet van buitenaf, maar vanuit jezelf.

Een persoonlijk intakegesprek

Belangrijk bij coaching is de klik met een coach. Een persoonlijk intakegesprek zal hierover duidelijkheid geven. Ook kunnen we dan kijken hoe het persoonlijke programma in grote lijnen ingericht kan worden. En mocht de klik er niet zijn, kunnen we altijd kijken welke coach binnen mijn netwerk wel bij je past. Alles voor een fijn en succesvol traject voor jou!

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact met mij op. Ik bied dit traject ook aan via werkgevers, dus lijkt het je wat bespreek dit dan ook op je werk. Of laat mij je daarbij ondersteunen.