IEMT Coaching

Ook al wil je het niet, je krijgt te maken met heftige gebeurtenissen in je leven. En na een tijd kunnen mensen zeggen: “Joh, je moet het wel een plek geven!”. Waarbij jij denkt, hoe doe ik dat??

over

Of je merkt dat je steeds weer geblokkeerd wordt door bepaalde emoties, gedachten of negatieve gevoelens. Ook op identiteitsniveau heb je ook geleerd om op een bepaalde manier te zijn. Dit door onbewuste overname van manieren van ouders, van persoonlijke ervaringen.

Een IEMT sessie kan je hierbij helpen (Integral Eye Movement Therapy). Het is een methodiek voor verandering van ongewenst intens negatieve gevoelens en het updaten van identiteitsdelen.

Tijdens een IEMT-sessie volg je zonder te praten met je ogen mijn handbewegingen, terwijl je aan een bepaalde herinnering of emotie terugdenkt. ‘In the blink of een eye’ verminderen of neutraliseren negatieve emoties en gevoelens. Je krijgt ruimte om bezig te gaan de dingen in het hier en nu. Er ontstaan gezonde grenzen tussen verleden en heden en tussen het gevoel van jou en de ander.

Ben jij er klaar voor?

Echt een prachtige methode om voor jezelf ruimte te creëren. Ruimte voor groei en nieuwe stappen. Ben jij er klaar voor, neem dan contact met mij op!