Over mij

Marleen Sahetapy Fotografie - SuusReep-31Waarvoor ben ik op deze wereldbol gezet? Om de mensen op deze wereld meer energie, plezier en geluk te geven. Oké, ik weet dat ik de wereld niet in m’n eentje ga redden. En door mijn reddershouding ben ik zelf regelmatig in de knoop geraakt en ook langdurig ziek geweest. Op een gegeven moment, terwijl ik letterlijk afgebroken 6 weken vooral plat lag, waarbij er maar een kleine kern van mensen mij kwam helpen, heb ik besloten om het anders doen. Ik ga de wereld en de mensen niet meer redden. Ik ga de mensen en organisaties helpen/steunen/begeleiden, die willen veranderen en dit vanuit eigen wens en in samenwerking willen doen.

Ik blijf natuurlijk een geboren helper en vind het mooi om waar mogelijk mijn steen bij te dragen. Dit kan ik door met mensen te werken. Dit doe ik binnen mijn werk als HR adviseur. En ook als zelfstandig coach, trainer en procesbegeleidster. Ik houd van afwisseling en verbinding, dus ik werk graag met organisaties, met teams en individuen.

Mijn missie
Mensen te helpen om op eigen benen te gaan staan, zodat ze hun zelfgekozen pad kunnen bewandelen. Bewustmaking dat je regie hebt op jouw eigen leven.

Ik ga graag op zoek naar verbindingen. De verbinding met jezelf en met elkaar. Ik geloof in het leggen van verbindingen tussen mensen, teams, organisaties. Samen werken door bij elkaar het beste naar boven te halen. Ieder in zijn of haar kracht.

Samen gaan voor mooie ervaringen en successen. En heel belangrijk, met heel veel plezier en enthousiasme.

Roots
M’n moeder haar roots liggen in Apeldoorn/Emst, terwijl mijn vader geboren is in Nederlands-Indië.
Dat is iets wat ook duidelijk in mij is terug te zien. De nuchtere, pragmatische houding gecombineerd met sensitiviteit en het kunnen luisteren naar lichaam en natuur. Mijn droom is om mijn kennis steeds meer uit te breiden om zo mensen op praktische wijze te kunnen begeleiden vanuit de Oosterse wijsheid en de Westerse deugden.

Mijn eigenheid
Ik ben spontaan en enthousiast, creatief en heb humor. Maar ik vind het ook belangrijk om veiligheid en harmonie te bieden.
Veiligheid bied ik als familielid, vriendin, P&O-er, als coach (professioneel en als vrijwilliger) en als vertrouwenscontactpersoon.

In mijn element
Ik ben een denker en voeler. Ik wil m’n omgeving graag leren kennen. ik ben nieuwsgierig en beschouwend. Ik wil graag kennis delen, doorgeven en verspreiden. Ik zoek en vind kansen, mogelijkheden en nieuwe invalshoeken. En dit alles op een eigentijdse en creatieve manier.

Ontspanning
Ik houd van koken, fotograferen, muziek en de combinatie van zang/dans/theater. Alles op z’n tijd en net waar ik mij goed bij voel.
Verder vind ik het heerlijk om 2x per week bezig te zijn met conditietraining i.c.m. pilates. Dit doe ik bij bewegingsstudio PureMotion van Keety Zoeten. En dat is tevens de locatie waar ik coach en mijn workshops en trainingen geef.

Mijn toekomst
Naast het coachen wil ik mij in de toekomst ook verder blijven ontwikkelen. Ik heb ooit de opleiding sportmassage gevolgd, ik vind het menselijk lichaam erg boeiend. In de toekomst wil ik mij ook weer hierin ontwikkelen, maar dan meer vanuit de Oosterse insteek. Maar alles op z’n tijd. Nu houd ik me graag bezig met het integraal coachen van mensen en het begeleiden van processen binnen organisaties.

Mijn wens
Blij zijn met jezelf, met wat je doet en waarvoor je dat doet. Dat is wat ik iedereen wens. Het blijft natuurlijk altijd op eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Maar ik help je hierin graag vooruit. Mijn motto:
“Voel je senang” met alles wat je doet en welk pad je bewandelt. Dat geeft je plezier, geluk en energie!

Blog
Ik blog graag over het persoonlijke in mijn werk en het werkelijke in mijn persoonlijke leven. Volg gerust mijn blogs. En blijf eventueel ook op de hoogte via de Facebookpagina ‘Voel je senang’.

suusnaam