IEMT summerboost

by

De zomer en vakantieperiode geeft vaak ruimte om nieuwe stappen te bedenken. Merk jij dat je toch elke keer vastloopt in oude patronen? Zie je veel beren op jouw weg of heb jij moeite om op jouw eigen wijze te werken of te ondernemen?  Maak dan ruimte met IEMT.

Met IEMT ga je aan de slag met een gezonde balans tussen het verleden en het heden. En een gezonde balans tussen het gevoel van jou en de ander. Want vaak belemmert dat het maken van nieuwe of echte concrete stappen in de richting die jij wilt.

Tijdens de IEMT Summerboost ga je de eerste sessie aan de slag met wat jou belemmert. Het geeft jou bewustwording en inzichten. En nog belangrijker, je gaat echt opruimen. Daardoor ontstaat er ruimte waardoor je aan de slag kan met wat jij wilt.

In de tweede sessie gaan we kijken wat er nog eventueel speelt wat aangepakt moet worden. En daarnaast gaan we aan de slag met wat jij nodig hebt om door te pakken. Om te doen wat jij wilt doen.

Wil jij ruimte om echt jezelf te kunnen zijn? Te kunnen kiezen voor wat jij wilt en hierin daadwerkelijk actie te ondernemen. Maak dan gebruik van deze IEMT Summerboost.

IEMT Summerboost:
Normaal 1 sessie: € 175 (excl. BTW)
Nu 2 sessies voor € 250
Actie geldig in juli en augustus 2021.

Meer informatie over IEMT:
http://www.suusreep.nl/iemt-practitioner/

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Comments are closed.