Training ‘Help, ik ben een helper!’

help-ik-ben-een-helper
Herken je dit? Sta jij altijd voor iedereen klaar. Iedereen weet je te vinden, want je bent van alles op de hoogte, regelt alles tot in de puntjes en maakt iedereen blij.
Maar je komt ’s avonds thuis. Gelukkig heb je een vrije avond, je kan nog net eten voor jezelf maken. Daarna eindig je volledig uitgeblust op de bank.

Zo zien de dagen eruit als je ’s avonds niets hebt gepland, maar vaak ben je druk voor de vereniging of vrijwilligerswerk. En tussendoor sta je ook nog klaar om te zorgen voor familie of vrienden.

Geregeld raak je uit balans en krijg je te maken met fysieke klachten. Spanning in de nek, rugklachten, uitval of bijvoorbeeld duizeligheid.

Nou, het is net of ik over mijzelf schrijf. Ik ben namelijk een geboren helper. Ik stond ook altijd voor iedereen klaar. Maar na jaren van klachten en op een gegeven moment langdurig uitval, ben ik gaan onderzoeken hoe het anders kon. En toen ik merkte dat ik er veel meer plezier, ruimte en energie aan overhield, dacht ik: hier kan ik anderen echt mee helpen!

Zo ook tijdens deze training. We gaan in drie avonden aan de slag met elkaar. Ik bied je handvatten aan om meer rust te krijgen en om bewuster om te gaan met jouw energie. Daarnaast leer je je grenzen bewaken en ga je op zoek naar wat jou meer zelfvertrouwen geeft.

De training vindt plaats op donderdag 2 november, 16 november en 30 november. We starten om 19.00 uur en stoppen rond 21.30 uur.
En je bent dan welkom aan de Lage Kamp 10 in Apeldoorn.

Omdat het de eerste keer is dat ik deze training op deze locatie geef, bied ik het aan voor de première prijs van € 75,-. Dit is inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8.

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk even sparren of dit echt wat voor je is, plan dan een telefoon- of skypegesprek in via: https://suusreep.youcanbook.me/

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht